PREDSTAVNIK Irske u Evropskom parlamentu Mik Valas izjavio je nedavno na sednici tog tela da NATO nije odbrambeni savez, već ratna mašina.

Komentari (4)

KEC

11.07.2022. 19:59

..kako ste vi sa zapada svi isti ..ZAR JE TOLIKO TESKO PREKO USTA RECI I SRBIJA.....SRBIJU STE NAPALI NA PRAVDI BOGA SVJETSKA MAFIJO...UPAMTI TI CUPAVI -S.R.B.I.J.A

Ivan

11.07.2022. 20:25

NATO ne želi mir u Ukrajni!? Pa u Ukrajni i nema mira zahvaljujući upravo NATO-u! Dok su Europa i Nemačka sarađivali sa Rusijom i bili u korektnim odnosima sa njom i Nemačka i Europa u celosti su živeli svoje blagostanje! Onog trenutka kada je pre 8 godina Ukrajina odlučila da ne plaća svoje nagomilane dugove za gas, Rusija je rešila da im zavrne slavine! Te godine se cela Europa smrzavala zahvaljujući Ukrajni! Još tada su oni bili nagovarani od strane Amerike šta da rade i koje poteze da vuku pa možda i ranije! To je bila prva varnica koja je vodila ka sigurnom požaru! Amerika je znala da samo nacizam može da zaboli Rusiju više nego bilo šta, i igrali su na tu kartu. Znali su da je korumpirana država kao što je Ukrajina podložna svakoj vrsti iščašenja realnosti! Amerika to zna i koristi ali takvoj maškaradi bio je potreban samo glumac na čelu, sposoban da prelazi granice realnog i da se gubi u nadrealnom, sposoban da sebe zamisli kao Napoleona osvajača ali pašće na dupe kada shvati da je pomešao javu sa snom!

Apis

11.07.2022. 21:40

Jedan veliki broj ljudi u Evropi i van misli isto kao ovaj Irac ali problem je što USA ,kupovinom medija u većini evropskih zemalja, određuje ko će vladati tamo, a ti političari ne smiju izneti bilo kakvo drugo mišljenje osim onog koje se diktira. Tu je Rusija podbacila, da je kupila medije u Ukrajini, davno, i u drugim zemljama oni bi imali veliki i odlučujući uticaj tamo, naravno uz jednu mudru i pragmatičnu politiku.