POLITIČARI i komentatori u Berlinu zaprepašćeni su komentarima Jensa Plotnera, savetnika za spoljnu politiku kancelara Olafa Šolca, koji je rekao da i mediji treba više da se usredsrede na budući odnos Nemačke s Rusijom, nego na snabdevanje Ukrajine teškim naoružanjem.

Milos

22.06.2022. 16:50

Pametan covek,hocete da unistite Evropu,a posebno Nemacku koja je postigla ovako blagostanje zahvaljujuci jeftinim energentima i sirovinama iz Rusije.Nemacka se uzdizala godinama,da bi sada pala do dna za kratko vreme.I to zbog cega,zbog geopolitickih interesa Amerike i zbog neonacisticke vlasti u Ukrajini.Daj,razmislite realno,ionako sa Rusijom se rarovati ne moze.

Sneki

22.06.2022. 17:20

Da je sreća i da je više ovakvih političara,koji realno gledaju na stanje u ukrajinii i da više govore o miru,a manje da se šalje oružje kojim se produžava patnja pogotovu naroda Ukrajine

MEDIJI IM RADE PO PRINCIPU JOZEFA GEBELSA

23.06.2022. 08:04

ZAPADNOEVROPSKI I AMERICKI MEDIJI, KOJI SE NE RAZLIKUJU OD MEDIJA TRECEG RAJHA, najbolje su pokazali pravo lice u rusenju Trampa, i sad su nastavili i pojacali tempo da satanizuju Rusiju, a Ukrajinu predstave kao zrtvu.

Čiča Gorio

23.06.2022. 09:41

Treba pričati o Miru i nekom dogovoru. A ne proširivati rat. Treba naći rešenje. Da se mirnim putem to reši i biće dobro. Ako se nastavi kako je počelo. Znase šta nas čeka sviju????

bager

23.06.2022. 09:42

Izvanredno razmisljanje savetnika,,jer Solc i evropski lideri verovatno vec vide Rusiju porobljenu na kolenima a njeni resursi ,gas,nafta,ugalj,psenica itd u rukama evropske nacisticke demokratije,,,,mislim da ovog puta nece goreti jedan bunker i jedan Fürer,,nego dvadesetak eu fürera,,, a nece biti ni " puj pike ne vazi se vise",,,