DŽOLIJEVA U UKRAJINI: Posetila izbeglice u Lavovu (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2022. u 17:38

ANĐELINA Džoli se sastala sa izbeglicama na železničkoj stanici u Lavovu.

ЏОЛИЈЕВА У УКРАЈИНИ: Посетила избеглице у Лавову (ВИДЕО)

Foto EPA

Ukrajinski mediji prenose da je glumica, kao ambasador dobre volje UN za izbeglice, došla u Ukrajinu da organizuje humanitarnu pomoć.

Rusija je 24. februara pokrenula specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini. Putin je njen cilj nazvao „zaštitom ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“.

Za to je, prema njegovim rečima, planirano da se izvrši „demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine“, da se privedu pravdi svi ratni zločinci odgovorni za „krvave zločine nad civilima“ u Donbasu.

sputniksrbija

BONUS VIDEO - RUSKI "ALIGATOR" I "KROKODIL" U AKCIJI: U brišućem letu jure ka ukrajinskim položajima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora