AMERIČKA OPREMA KOD NACISTA PUKA AZOV: Ukrajinski snajperisti koriste termovizijske nišane vojske SAD

P. Z. S. / ria.ru

30. 04. 2022. u 17:15

DPR je najavila da snajperisti na Azovstalu koriste termovizije iz Sjedinjenih Država. Ukrajinski snajperisti koriste američke termovizije tokom obračuna malokalibarskim oružjem u fabrici Azovstal, saopštio je borac vojske Donjecke Narodne Republike.

АМЕРИЧКА ОПРЕМА КОД НАЦИСТА ПУКА АЗОВ: Украјински снајперисти користе термовизијске нишане војске САД

Foto: Printscreen


-Neke grupe rade „na borbenoj liniji“ - izdaleka, koristeći termovizije. Svi ovi uređaji su američki, tako da je konkurencija veoma ozbiljna, citira RIA Novosti borca po imenu Jegor.

Prema njegovim rečima, ukrajinski snajperisti znaju „svaku rupu, svaku puškarnicu“ u fabrici.

Ranije je RT objavio snimak snimljen iz helikoptera, koji pokazuje kako se grad Mariupolj postepeno vraća u civilni život.

Ruski predsednik Vladimir Putin je 21. aprila naredio da se otkaže juriš na Azovstal, kao i da se „blokira industrijska zona kako muva ne bi letela”.

BONUS VIDEO - SNIMAK IZ MARIUPOLjA: Nacisti "Azova" pucali na ruski tenk T-72

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKA LOMI DUH PALESTINACA Nebenzja: Tera ih da se potčine Izraelu