HRVATSKA je uskratila Moskvi humanitarni let za evakuaciju grupe zaposlenih u ambasadi Rusije u Hrvatskoj sa njihovim porodicama, uključujući malu decu, saopštila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

realan

25.04.2022. 18:41

ja stvarno ne razumem ovu kuknjavu, pa protjerajte i vi diplomate i zabranite im izlazak iz zemlje preko aerodroma i rijesen problem... sramota na sve kukati samo odgovori istom mjerom...

Zoran Petrović

25.04.2022. 19:46

Svaki ko ima malo mozga provalio je već odavno da Englezi , Nemci i Francuzi upravljaju ovim beznačajnim zemljama evropske unije. A njihovipolitičari da bi se pokazali bitnim , promovišu njihove odluke svojim građanima , koji žive u zabludi da su slobodna država . Prava komedija

miroljub

25.04.2022. 20:08

Nije jasno zašto Rusi ne traže ratnu odštetu od ustaša.Hiljade i hiljade ustaša je ratovalo paleći ruska sela i gradove ubijajući civilno stanovništvo pljčkali i uništavali infra strukturu.

db

25.04.2022. 20:57

Hrvatski politikamti i mediji , bljak ... Proširili su mržnju , oživljavaju neonacizam i zamenjuju teze ... Zbog njih će onaj zdravi deo hrvatskog puka biti hleba gladan .Što pre iz svog dvorišta budu bacili đubre i izvinuli se zbog nesuvislog ponašanja grupe ljudi koja ih predstavlja , pre će zaustaviti srljanje stazom posrnuća na kuju su stupili .