LIDER krimske administracije Sergej Aksjonov je osnivača "Azova" Andreja Bileckog nazvao "besnom životinjom", reagujući na njegovu izjavu da ukrajinci mogu napasti učesnike povorke "Besmrtni puk" u Mariupolju balističkim raketama Točka-U.

bane kan

23.04.2022. 01:10

Al se taj Azov osilio. Gadjaju zeleznicku stanicu, zapad cuti, cak optuzi ruse, iako je raketa ukrajinska i poruka "za decu" jasno njihova. Sprecavaju narod da ode iz ratnih uslova. Sad najavljuju gadjanje civila. Stvarno su veliki gadovi. Ali jos ce vise ruse da iznerviraju i bice jos vise mrtvih na obe strane. Nije mi jasno da niko nece da stane na loptu. Jedni misle da ako imaju Nato iza ledja da mogu da rade sta hoce, to je izgleda sustinski problem, jer onda nema dogovora. Da je bilo dogovora ne bi ni bilo rata. Da nisu imali velikog brata iza ledja ne bi do sada bilo 60000 mrtvih. Strasno. Posle 20000 mrtvih ni rusi verovatno nece da stanu tek tako.

Velja

23.04.2022. 07:33

Osmelio se nacista videći da ga ameri i Nato pokrivaju. Vidi se već drugi Hašim Tači. Al zaboravlja da ruske rakete su i mnogo brže i sa većim dometom nego ono đubre što oni imaju.