HAOS NA KONFERENCIJI MARIN LE PEN: Žena iz publike skočila i pokazala jednu fotografiju, obezbeđenje je odmah izbacilo (VIDEO)

Novosti online

13. 04. 2022. u 19:38

KONFERENCIJA za medije francuske predsedničke kandidatkinje Marin Le Pen je u jednom trenutku prekinuta nakon što je žena iz publike podigla plakat s fotografijom Le Pen i Putina u obliku srca, javlja Le Monde.

ХАОС НА КОНФЕРЕНЦИЈИ МАРИН ЛЕ ПЕН: Жена из публике скочила и показала једну фотографију, обезбеђење је одмах избацило (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@BFMTV

Reč je o fotografiji susreta Le Pen i Putina iz 2017. u Parizu. Obezbeđenje je odmah izbacilo iz dvorane ženu koje je podigla tu fotografiju.

Marin Le Pe nje vređana i pre konferencije za štampu, kada su joj vikali da je ona "Putinov saučesnik".

Le Penova je na konferenciji rekla da joj je namera da obnovi jedinstveno mesto Francuske u svetu, pošto je, kako ona tvrdi, "Francuska zemlja hrišćanstva, prosvetiteljstva i humanizma".

Ona je navela i da namerava da obnovi "tajnu diplomatiju", pošto smatra da je takva diplomatija najučinkovitija. Le Penova kaže i da hoće da ojača bilateralizam jer smatra da je on pao u senku multilateralizma.

BONUS GALERIJA: Ukrajinski "Bajraktari"

BONUS VIDEO: "KRASNOPOLj" U AKCIJI - Rusi objavili snimak uništavanja položaja ukrajinske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe