U UKRAJINI nameravaju da zakonom zabrane bilo kakvu aktivnost Ruske pravoslavne crkve.

BOGDAN

31.03.2022. 08:16

BRATSKI NARODI RUSI I UKRAINCI ZIVECE ZAJEDNO U JEDNU DRZAVU UKRAINU A SLUGE ZAPADA I NACISTI ZAVRSICE U ZAPADNIM DRZAVAMA KAO SLUGE I IZMECARI NAROD DRUGOG REDA I TO JE TO.ZAPADNIM IMPERIJALISTIMA TREBA CISTACI KUVARI I IZMECARI NJIMA NIJE DOVOLJNO SLUGE IZ RUMUNIJE POLJSKE I BUGARSKE NIMA SU POTREBNI SLUGE I IZMECARI IZ UKRAINE I TO JE TO..

nikola

31.03.2022. 10:01

Država im se gasi a oni bahato pokazuju koliko su jadnici, sluge global- nacizma? No neka se samo zabavljaju! Ako su zabranili najjaču partiju, Stranka regiona, Rusku pravoslavnu crkvu neće moći!

Nebojša Berak

31.03.2022. 11:21

Samo potvrdjuju i daju potpunu opravdanost intervencije Rusije. To se mora definitivno poraziti i ocistiti od nacista i ako treba tragati za njima po celom svetu i cistiti kao sto su Izraelci Ajhmana. Nema tu vise mesta za bilo kakav dogovor

ranko75

31.03.2022. 13:27

Ukrainom vladaju nacisti. Evropa i svet su u stanju pred II sv. rat. Svi koji su bili uz Hitlera, bilo dobrovoljno, b ilo posle kapitulacije sada su isto zajedno. Anglosaksi su i tada zeleli sukob Evrope i Rusije da bi se oslabila i jedna i druga a oni se opet na toj katastrofi obogatili.