AMERIKA u Ukrajini nije razvijala biološko oružje, kako je ranije naveo naš portal. Na to nam je ukazao i Raskrinkavanje.ba u svojoj analizi, u kojoj su iznete činjenice da za takve tvrdnje nema nikakvih dokaza.

Komentari (27)

Zlatokosa

09.03.2022. 22:20

Dakle, više nije pitanje da li je biološko oružje pravljenje na teritoriji Ukrajine pod pokroviteljstvom MO SAD, već je pitanje gde sve u svetu ima sličnih laboratorija koje finansiraju strane vlade. Nebitno je da li je to vlada SAD ili neka druga. Da li postoji registar takvih mogu da se izrazim pseudonaučnih institucija, jer je njihova delovanje i postojanje potpuno zakonski upitno I konyroverzno. Od kada se desila ova pošast od pandemije, postala sam još obazrivija kada su eksperimenti sa opasnim patogenima u pitanju. Pretnje čovečanstvu dolaze sa raznih pozicija. Nuklearni, klimatski, terorizam, glad, nekontrolisane migracije, berzanske špekulacije, energetski disabalans, digitalno nasilje i totalitarizam. Previše je toga za ovu generaciju. I mnogo napora treba da bi se očuvao mir, uslovi za održiv razvoj, socijalni pravdu, zdravlje životnu sredinu, očuvanje prirodnim resursa I biodiverziteta. Nikada nije bilo ovoliko izazova.

Jovana

10.03.2022. 00:37

Gajili KUGU??? Super! I šta, nikom ništa? Neke zemlje su sravnjene zbog tamo nekog antraksa i sličnih gluposti. Nadam se da će sveti Putin spržiti ovo zlo i zapadnu kugu jednom za svagda!

Milan Toplica

10.03.2022. 01:33

И сад се питају одакле ковид-19 ево чињенице и праве истине.За ковид сам одмах рекао даје то Америчко масло пустили да се види дејство.Штаби све од овог било и шта може да се деси,и онда ће оптужити Русе,ка што су покушали оптужити Кину за ковид.

Jovana

10.03.2022. 01:39

Prvo su gajili koronu, pa za to optužili Kinu. Posle korone su nam obećavali da dolaze još gora vremena i da se očekuje nešto još jače. Znači da je sledeća bila kuga i da bi za to optužili Ruse, a zatrovali bi ukrajinski narod! I nikom ništa, jer to je USA...

Juca

10.03.2022. 02:21

Ukrajina nije jedina koja je razvijala ovo naj opasnije oružje pakla , to postoji i na Istoku i na Zapadu masovno ubijanje naroda bez materijalnih šteta !

Zika

10.03.2022. 05:15

I gde su sad sankcije? Gde je bombardovanje kao oni sto su Irak zbog toboze istog a nigde ga nije bilo? Ajde da vas cujem vi sto volite amere ajmo odgovori te? I oni su covid zakuvali polako i to ce da se otkrije!

Verena

10.03.2022. 06:39

@Djordje Бог нам даје СЛОБОДНУ ВОЉУ, до нас је како ћемо је користити! Свето писмо каже : Све ти је слободно, није ти све на корист!! Није све за свакога, заиста, поготово за онога ко коментарише а слабо зна тематику!

Sale

10.03.2022. 09:32

Ni sami vise ne znaju kako da izvrdaju i u panici su da su se rusi stvarno dokopali dokaza njhovih zlodela. Mada, realno govoreci, niko od americkih satelita nece ove dokaze da "vidi i cuje". Oslepece i ogluvece kao u horu. Al ostatak drzava ce i te kako i da vidi i da cuje. Posto isto to moze i njima da se desi bilo kad.

Milan Lekić

10.03.2022. 10:59

Златокоса, недавно су САД "поклониле Србији најсевременију опрему", за "најопремљенију лабораторију у којој ће се радити - секвенцирање, генетски инжењеринг на различитим биоматеријалима". Дакле, биолабораторија, не у Хрватској, БиХ, Црној Гори, Косову - већ Србији. Овде завршавам коментар, да би га "Новости" објавиле.

Zoran Bogdanović

10.03.2022. 11:43

Atomska bomba je ništa u odnosu na ovu istinu da Ameri proizvode uništenje čovečanstva i to u Europi - u dvorištu kod najvernijih prijatelja. Eeee Evropo, ćorava li si ..... . I glupa.

Sava

10.03.2022. 11:47

А шта мислите шта Американци раде у својој бази "Бондстил" на Косову и Метохији ...играју амерички футбал? Фала богу да је неко у свету напокон обелоданио ко су прави злотвори човечанства а који отворено припремају средства за тихо истребљење како би земљу резервисали за своју "Златну милијарду". И гле чуда наци-Европа све то покрива!

Z Z

10.03.2022. 16:23

I Viktorija Nuland, čestita nama Srbima, na odluci u UN. Uopšte nisam srećna. Naprotiv. Veoma sam se postidela. P.S. Svakako, u politiku se ne razumem, ni malo. ŽIVEO PREDSEDNIK PUTIN !!!!!!!!!!