BIZARNE SANKCIJE ZAPADA: Posle mačaka, nepoželjan i hrast slavnog ruskog pisca (FOTO/VIDEO)

Novosti online

04. 03. 2022. u 00:51

POD sankcijama SAD i EU koje su uvedene Rusiji našao se i hrast koji je pre 200 godina posadio na svom imanju Spasko-Litovinovo kod Orla veliki ruski pisac Ivan Turgenjev.

БИЗАРНЕ САНКЦИЈЕ ЗАПАДА: После мачака, непожељан и храст славног руског писца (ФОТО/ВИДЕО)

Printksrin

Turgenjevljev hrast je isključen iz nominacije za „Evropsko drvo godine“ zbog specijalne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini.

- Odmah isključujemo Rusku Federaciju iz učesnika međunarodnog konkursa – Evropsko drvo godine - objavio je organizator konkursa, Asocijacija ekološkog partnerstva koja objedinjuje fondove za zaštitu prirode iz Mađarske, Češke, Slovačke, Poljske, Bugarske i Rumunije.

Podsetimo, pod „ukrajinskim“ sankcijama protiv Rusije našle su se i sve rasne mačke iz Rusije. Sada nijedna ruska mačka ne može učestvovati na međunarodnim izložbama mačaka, saopštila je Međunarodna asocijacija mačaka FIFE, čije sedište je u Francuskoj.

Sankcije protiv ruskih mačaka uvedene su u znak solidarnosti sa ukrajinskim ljubiteljima mačaka koji se, prema FIFE, „očajnički brinu o svojim mačkama i drugim životinjama u ovim teškim životnim okolnostima“.

Printksrin Fejsbuk

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (9)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!