NAFTALI BENET PORUČIO: Izrael neće biti vezan nuklearnim ugovorom sa Iranom

Tanjug

10. 01. 2022. u 12:01

IZRAELSKI premijer Naftali Benet izjavio je danas da Izrael neće biti vezan nikakvim nuklearnim sporazumom sa Iranom, već će biti slobodan da deluje "bez ograničenja" ukoliko to bude bilo neophodno.

НАФТАЛИ БЕНЕТ ПОРУЧИО: Израел неће бити везан нуклеарним уговором са Ираном

Foto: EPA

Kako navodi agencija Rojters, indirektni pregovori između Irana i Sjedinjenih Američkih Država o oživljavanju iranskog nuklearnog sporazuma iz 2015. godine nastavljeni su pre nedelju dana u Beču.

Francuski ministar spoljnih poslova Žan-Iv Le Drijan rekao je u petak da je napredak u pregovorima postignut, iako vreme ističe.

- U vezi sa nuklearnim pregovorima u Beču, definitivno smo zabrinuti... - rekao je Benet u javnom obraćanju, prenosi Rojters.

BONUS VIDEO:

NEREDI U NEMAČKOJ: Sukob policije i pripadnika "Antife"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima