KLINTON, TRAMP I PRINC ENDRU U "LOLITA EKSPRESU": Bivši pilot otkrio ko je sve leteo zloglasnim avionom DŽefrija Epstajna

Novosti online

30. 11. 2021. u 21:44

Suđenje saradnicii DŽefrija Epstajna ušlo je u drugi dan, a optužena je da je nabavljala maloletne devojčice za pokojnog američkog seksualnog prestupnika. Maksvel, međutim, insistira da je nevina.

КЛИНТОН, ТРАМП И ПРИНЦ ЕНДРУ У ЛОЛИТА ЕКСПРЕСУ: Бивши пилот открио ко је све летео злогласним авионом Џефрија Епстајна

Foto: Predsednička biblioteka

Lari Visoski, dugogodišnji pilot privatnog aviona DŽefrija Epstajna, koji su u medijima prozvali „Lolita ekspres“, rekao je da se među putnicima seća „prilično važnih ljudi“ poput Bila Klintona, Donalda Trampa, princa Endrua i Kevina Spejsija.

Visoski je, međutim, rekao da nikada nije bio svedok nijednog seksualnog odnosa sa maloletnim devojčicama u avionu, napominjući da su vrata kabine uvek bila zatvorena tokom letova. Epstajn nije naredio da se vrata zatvore, kaže pilot, a prenosi Sputnjik internešnal.

Takođe je rekao da je ponekad viđao mlade devojke kako putuju sa svojim porodicama Epštajnovim avionom, ali je rekao da nikada nije primetio da je žena bez pratnje izgledala mlađe od 20 godina.

Visoski je bio Epstajnov pilot skoro 30 godina, posebno na Boingu 727 - ozloglašenom privatnom avionu koji je u medijima dobio nadimak "Lolita Ekspres". Visoski ga je opisao kao avion sa više pretinaca, potpunom kuhinjom i onim što je nazvao „Okrugla soba“ sa kaučem u obliku krofne.

On je bio jedan od prvih svedoka drugog dana suđenja Gilen Maksvel, navodnoj Epstajnovoj madam, koja je optužena da mu je nabavljala maloletne devojčice. Maksvel insistira na tome da je nevina, a njen pravni tim je čak pokušao da odbaci optužbe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)