DIVLJE SVINJE IZAZVALE NIZ SUDARA: Haos na autoputu u Bavarskoj i šteta od 30.000 evra

D. D. S.

23. 11. 2021. u 12:31

KRDO divljih svinja koje je zalutalo na autoput A9 kraj grada Hof u Bavarskoj, prouzrokovalo je niz nesreća. Kako je saopštila vozač koji je naišao prvi automobilom je naleteo na jednu od svinja.

ДИВЉЕ СВИЊЕ ИЗАЗВАЛЕ НИЗ СУДАРА: Хаос на аутопуту у Баварској и штета од 30.000 евра

Foto: Printscren/Jutjub

Stotinak kilograma teška životinja je uginula, a od udarca se poklopac motora toliko izvinuo da vozač nije video ništa, pa se zaleteo u betonski ivičnjak. Drugi vozač je naleteo na telo životinje i teško oštetio svoje vozilo. Ostatak krda se preplašio, preskočio ivičnjak i odjurio na suprotnu stranu autoputa gde se još jedan vozač sudario sa svinjom. Ukupna šteta procenjuje se na 30.000 evra. U nizu nesreća, srećom, niko od ljudi nije povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAPETOST RASTE NA BLISKOM ISTOKU: Ostin razgovarao sa Galantom pre izveštaja o eksplozijama u Iranu