PRINCEZA OPET POBEGLA? Šarlin od Monaka u naručje bivšeg verenika Naomi Kembel

Novosti online

22. 11. 2021. u 18:44

PRINCEZA od Monaka Šarlin trenutno se leči u zdravstvenoj ustanovi van Monaka. Njen suprug, princ Albert je nedavno obavestio širu javnost, jer su svi bili zabrinuti zbog njenog iznenadnog nestanka.

ПРИНЦЕЗА ОПЕТ ПОБЕГЛА? Шарлин од Монака у наручје бившег вереника Наоми Кембел

Foto: EPA

Samo nekoliko dana nakon što se vratila iz Južnoafričke Republike, gde je provela 10 meseci, morala je opet da se odvoji od supruga i njihovih šestogodišnjih blizanaca. Kako kaže, bila je fizički i psihički iscrpljena, pa joj je bila potrebna stručna pomoć.

Prema pisanju stranih medija, podršku tokom lečenja pružio joj je ruski milijarder Vladimir Doronin, poznat i kao bivši verenik supermodela Naomi Kembel.

- Šarlin i Vladimir su u kontaktu i provode mnogo vremena zajedno - kazao je izvor za časopis "San". - Čini se da je u njemu pronašla oslonac u vreme svojih bračnih problema.

O problemima u braku s Albertom neprestano se šuškalo tokom njenog boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su sumnjali da se odbegla princeza neće vratiti. Spekulacije o potencijalnom raskidu braka između princa Alberta i princeze Šarlot širile su se među narodnim masama, što je prouzrokovalo i prinčevo davanje javnog saopštenja o aktuelnom problemu.

Šarlin sa sinom Žakom, Foto Eric Mathon/Palais princier

- Ovo ću verovatno da kažem još nekoliko puta, no s našim brakom je sve u redu. Želim to da razjasnim - kazao je Albert prošle nedelje za časopis "Pipl", te je dodao i da je njeno trenutno stanje rezultat nekoliko faktora. - Nije bila spremna da se nosi sa svim obavezama i bila je vidno iscrpljena.

Naime, Šarlin je početkom septembra hitno primljena u južnoafričku bolnicu nakon što se onesvestila zbog komplikacija izazvanih infekcijom. Međutim, njen brak s Albertom intrigirao je javnost i pre navodnog bega u Afriku, a poznato je i da se za njega venčala u suzama, nakon što je saznala za njegovo vanbračno dete.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo