"NAJTUŽNIJA PRINCEZA" NA LEČENJU: Srceparajuće fotografije dece obišle svet (FOTO)

Novosti online

19. 11. 2021. u 14:41

PRINC Albert od Monaka otkrio je da je njegova supruga, princeza Šarlin, primljena u "ustanovu za lečenje", gde će ostati najmanje nekoliko nedelja, nakon što je nije bilo dobro pošto se vratila iz Južne Afrike, piše Dejli mejl.

НАЈТУЖНИЈА ПРИНЦЕЗА НА ЛЕЧЕЊУ: Срцепарајуће фотографије деце обишле свет (ФОТО)

Foto: AP Photo/Daniel Cole

Albert (63) je objasnio da je njegova supruga, koja je izgledala sve slabija, priznala da joj je potrebna pomoć nakon što je on organizovao "intervenciju" sa njenom braćom i snajom.

Albert, koji je ranije ove godine rekao da njegova žena pati od infekcije sinusa, nije otkrio detalje njene bolesti, ali je isključio rak i korona virus. On je nagovestio da Šarlin ima problema sa mentalnim zdravljem, rekavši da je "bila preopterećena i da nije mogla da se suoči sa službenim obavezama, životom uopšte ili čak porodičnim životom" i da pati od "emocionalne i fizičke iscrpljenosti".

Princ Monaka je rekao da je porodično okupljanje prošle nedelje u početku prošlo "prilično dobro", u prvih nekoliko sati, ali je potom postalo "prilično očigledno" da Šarlin nije dobro.

- Već je znala da je najbolja stvar da ode da se odmori i dobije pravi medicinski tretman. I to ne u Monaku. Zbog privatnosti, to bi trebalo da bude negde van Kneževine.

U međuvremenu je otkrio da će njihova deca Gabrijela i Žak "posetiti" Šarlin kada dobiju "medicinsku dozvolu", rekavši da blizanci "znaju da je umorna".

Deca Alberta i Šarlin su danas držala natpise na kojima je pisalo: "Nedostaješ nam, mama" tokom proslave Dana državnosti.

BONUS VIDEO: VAŠINGTONSKE TAJNE - Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)