MASK ISMEJAO VREMEŠNOG SENATORA: Milijarder na poruku da plati porez pitao Sandersa da li je živ

D. D. S.

15. 11. 2021. u 12:01

IZVRŠNI direktor kompanija "Spejs eks" i "Tesla" milijarder Ilon Mask ismejao je američkog levičarskog senatora Bernija Sandersa, pošto je zatražio od bogatih da pošteno plate svoj deo poreza. Mask mu je odgovorio: "Stalno zaboravljam da si još živ".

МАСК ИСМЕЈАО ВРЕМЕШНОГ СЕНАТОРА: Милијардер на поруку да плати порез питао Сандерса да ли је жив

Foto: EPA

- Moramo zatražiti da izuzetno bogati plate svoj pravičan deo. Tačka - napisao je 80-godišnji Sanders na Tviteru.

Mask, koji je nedavno prodao akcije u "Tesli" vredne 6,9 milijardi dolara, upitao je Sandersa i da li želi da on proda još akcija.

- Samo reci - poručio mu je Mask koji je najavio da će prodati 10 odsto svojih akcija u "Tesli" ako korisnici ove društvene mreže podrže taj predlog.

Mask se suočava s porezom od više od 15 milijardi dolara narednih meseci, što je, kako navode američki mediji, verovatno pravi razlog zbog kojeg prodaje akcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...