NESTALA POZNATA GLUMICA! Ni traga ni glasa od Svetlane već četiri dana, volonteri pretražuju Moskvu (FOTO)

Novosti online

26. 10. 2021. u 09:18

ČUVENA ruska i sovjetska glumica Svetlana Svetličnaja nestala je krajem oktobra u Moskvi. Potrazi za umetnicom pridružili su se i volonteri jedinice za pretragu "Lisa Alert".

НЕСТАЛА ПОЗНАТА ГЛУМИЦА! Ни трага ни гласа од Светлане већ четири дана, волонтери претражују Москву (ФОТО)

Foto: Jutjub/SEGODNЯ

U Moskvi su osvanuli plakati sa ličnim podacima glumice, njenom fotografijom i kontakt brojevima.

U letku se navodi da Svetličnaja trenutno ima 80 godina i da je, pretpostavlja se, na dan nestanka bila obučena u raznobojnu bundu i crni šešir.

- Od 22. oktobra 2021. godine se ne zna gde se nalazi - rekli su volonteri.

Ranije je šef Istražnog komiteta Rusije Aleksandar Bastrikin naložio šefu Glavnog istražnog komiteta Ruske Federacije u Moskvi da izvesti o okolnostima situacije sa Svetličnom.

Svetličnaja je počela da glumi profesionalno 1959. godine. Najpoznatija je po ulozi fatalne Ane Sergejevne u sovjetskom klasiku "Dijamantska ruka".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: VAŠINGTONSKE TAJNE - Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi