HILJADE VAKCINA BAČENO U KANAL: Uhapšene tri osobe, izgubljeno još 5.000 paketa!

Tanjug

11. 10. 2021. u 08:00

EGIPATSKO tužilaštvo saopštilo je da je naredilo hapšenje tri osobe nakon što je na hiljade neiskorišćenih antikovid vakcina pronađeno u vodenom kanalu.

ХИЉАДЕ ВАКЦИНА БАЧЕНО У КАНАЛ: Ухапшене три особе, изгубљено још 5.000 пакета!

Foto Novosti

Navodi se da su doze dodeljene zdravstvenoj upravi grada Minja, oko 220 kilometara južno od Kaira, gde je nestalo 18.400 paketa vakcina vrednih oko 320.000 dolara, preneo je Rojters.

Naknadno je utvrđeno da je još blizu 5.000 paketa izgubljeno iz depoa zbog skladištenja na neprikladnim temperaturama, dodaje se u saopštenju tužilaštva.

Nije naveden broj doza ili vrsta vakcine, ali je u nedavnom zvaničnom saopštenju rečeno da je u pitanju Sinofarm.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - NEREDI U NEMAČKOJ: Sukob policije i pripadnika "Antife"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ČUJU SE EKSPLOZIJE I SIRENE ZA VAZDUŠNI NAPAD: Iranski informativni kanal objavio snimak navodnog izraelskog udara (VIDEO)