NAPAD na automobil prvog pomoćnika ukrajinskog predsednika može biti osveta krijumčara i šefova kriminalnih grupa, ali nije isključen ni „ruski trag“, rekao je šef frakcije vladajuće stranke „Sluga naroda“ u Vrhovnoj radi David Arahamija.

NEKO IZ MASE

22.09.2021. 13:14

Е ако је рекао давид арахамија да постоји "Руски траг" онда је то "сто посто тачно". Паметни Бранислав Нушић, написао је у аутобиографији да је имао школског друга којег су звали "Средоје Твор", те да је исти по свом надимку био предодређен за "полицајца" и да где год је радио у полицији "осећао се његов траг". Тако има и неких несрећника који су се широм света по разним државама увукли у финасије, политику, војску, и где год се појаве осећа се њихов траг у борби против православља и носилаца Словенства (пошто рачунају да су рмокатолике, протестанте и остале секте у Хришћанству сломили).

miroljub

22.09.2021. 14:53

klasicno " otresnje " od nepozeljnih svedoka nevaljalstava od Zelenskog ...sad kad krenu da umiru svedoci pljacke ukrajine pod amerikancima a ,posle prepustanja Ukrajine Rusiji... bolje da se spasavaju u Rusiji...