DEVOJČICA (2) I TROMESEČNA BEBA NAĐENI NAPUŠTENI: Šokantno otkriće policije u šumi, poruka otkrila njihovo poreklo (FOTO)

Novosti online

18. 09. 2021. u 21:30

GRANIČNA policija Sjedinjenih Država spasla je dvoje mališana, nakon što su pronađeni u šumi na obali reke Rio Grande.

ДЕВОЈЧИЦА (2) И ТРОМЕСЕЧНА БЕБА НАЂЕНИ НАПУШТЕНИ: Шокантно откриће полиције у шуми, порука открила њихово порекло (ФОТО)

Foto: CBP

U utorak je policija na Tviteru objavila fotografiju dvogodišnje devojčice sa rancem i tromesečnog dečaka u korpi sa ćebetom kako sede u rastinju.

Granična policija je u saopštenju za javnost otkrila da su službenici pronašli decu napuštenu u blizini Igl Pasa oko podneva.

Službenici koji su patrolirali brodom primetili su neobičnu boju na obali reke i nakon što su prišli bliže shvatili su da su u pitanju napuštena deca.

Poruka koja je pronađena ispod nosiljka u kojoj je bila beba otkrila je uzrast dece, kao i da su u pitanju brat i sestra poreklom iz Hondurasa.

- Sprovedena je detaljna pretraga područja, ali nemamo podatke šta se dogodilo sa njihovim roditeljima - navodi se u saopštenju.

U dodatnom saopštenju objavljenom na Tviteru, načelnik granične policije Robert Garsija pohvalio je zaposlene, jer su decu doveli na sigurno, piše Pipl.

- Osećaj za detalje koji naši agenti pokazuju dok izvršavaju svoje dužnosti nekada može da bude razlika između života i smrti - napisao je on.

On je dodao da je bolno i frustrirajuće znati da postoje deca koja su napuštena bez griže savesti, znajući da im je samima u šumi ugrožena bezbednost.

Trenutno se ne zna gde se nalaze njihovi roditelji i još se traga za njima.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna