GAF MAŠINA: Bajden opet ima hit izjavu

D. D. S.

09. 08. 2021. u 13:22

BAJDEN je napravio novi verbalni gaf, rekavši da je 350 miliona Amerikanaca vakcinisano, što je za 20 miliona više nego što SAD ima stanovnika.

ГАФ МАШИНА: Бајден опет има хит изјаву

Foto: AP Photo/Susan Walsh

Greške tokom javnih govora su regularna pojava za Bajdena, čak je i on sam za sebe govorio da je "gaf mašina", podseća "Ekspres". Uprkos čestim omaškama i poodmakloj životnoj dobi, Bajden, međutim, ne isključuje trku za reizbor 2024. godine.

Veruje se da je Bajden zamenio broj vakcinisanih sa brojem podeljenih doza, a to je blizu 350 miliona. Pravi broj potpuno vakcinisanih Amerikanaca je 166 miliona, što predstavlja otprilike polovinu populacije SAD. Ovaj gaf, ipak, ostaje u senci polemike da li će Bajden ponovo da se kandiuje za predsednika 2024. godine.

- Mnogo se priča naokolo, tako da želimo da budemo kristalno jasni - ovo nije tema naših razgovora - poručila je direktor za komunikacije u Bajdenovoj administraciji Kejt Bedingfild putem Tvitera.

Sam Bajden je u martu rekao da planira da se kandiduje i 2024. godine, uprkos glasinama da bi potpredsedica Kamala Haris mogla da bude kandidat. "Moj odgovor je - da. Planiram da se ponovo kandidujem, to su moja očekivanja", zaključio je Bajden.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna