MLADIĆ STRADAO U POŽARU U TURSKOJ: Pomagao vatrogascima, pa pao sa motora (FOTO)

Novosti online

30. 07. 2021. u 10:06

SAHIN Akdemir (25) poginuo je u požaru koji je juče zahvatio područje Marmarisa u Turskoj. Sahin je stradao pomažući vatrogascima koji su se borili sa vatrenom stihijom.

МЛАДИЋ СТРАДАО У ПОЖАРУ У ТУРСКОЈ: Помагао ватрогасцима, па пао са мотора (ФОТО)

Foto: Printskrin/ Tviter

Nesrećni mladić je, kada je saznao da se požar nekontrolisano širi, seo na svoj motocikl, i poneo galone vode a potom je istu dostavio vatrogascima u ugroženom području. Nažalost, kada je krenuo da se vraća po još vode doživeo je nesreću i kako je bio teško povređen, nije uspeo da se skloni od vatre i tragično je stradao. Kako navode turski mediji, vatra je zahvatila njegov motocikl.

Uoči tragedije ovaj hrabri mladić je na društvenim mrežama pozivao prijatelje da priteknu u pomoć vatrogascima.

- Molim vas donesite vodu, mi ćemo nastaviti da nosimo vodu vatrogascima, neka nam Bog pomogne - napisao je u objavi na društvenim mrežama.

Potom je obaveštavao gde se širi požar i objavljivao fotografije ugroženog područja, i dalje apelujući na građane da donose vodu.

Podsetimo, Turska se već treći dan bori sa stravičnim požarima koji su buknuli kod Antalije, Bodruma, Marmarisa i na još nekoliko lokacija, a život su izgubile najmanje tri osobe.

Vatrena stihija kod Bodruma je lokalizovana, dok vatrogasci danonoćno gase požare na ostalim područjima. U akciju gašenja uključeno je više od 20 letelica i preko 1.000 vatrogasaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...