ODOBRENA HITNA POMOĆ ZA ŽRTVE POPLAVA: Nakon katastrofe koja je pogodila Nemačku vlada obećala i brzo renoviranje opustošenih oblasti

Tanjug

21. 07. 2021. u 12:20

NEMAČKA savezna vlada spremna je da pruži još veću pomoć regionima koji su nedavno teško pogođeni poplavama, pa je tako odobreno 400 miliona evra hitne pomoći za žrtve prirodne katastrofe, javio je AP.

ОДОБРЕНА ХИТНА ПОМОЋ ЗА ЖРТВЕ ПОПЛАВА: Након катастрофе која је погодила Немачку влада обећала и брзо реновирање опустошених области

Foto: EPA

Vlasti su obećale da će brzo početi da renoviraju opustošene oblasti.

Vlada očekuje da će potrošiti milijarde evra na renoviranje, ali se još ne zna koliko će se uložiti, dok se ne proceni obim štete.

Najmanje 171 osoba je poginula u prošlonedeljnim poplavama, u najgoroj prirodnoj katastrofi u Nemačkoj u više od pola veka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NANELI JE PRVI UDARIO LAZAREVIĆA! ALI... Ovo je košarkaš Partizana rekao policiji o tuči pred večiti derbi!