HARVI VAJNSTIN IZRUČEN KALIFORNIJI: Bivši producent zbog silovanja osuđen na 23 godine

Novosti online

20. 07. 2021. u 20:56

BIVŠI holivudski producent Harvi Vajnstin (69) izručen je danas iz Njujorka u Kaliforniju zbog suđenja po optužbama za silovanja i napade, potvrdili su i njegov predstavnik i odeljenje za sprovođenje krivičnih sankcija Njujorka.

ХАРВИ ВАЈНСТИН ИЗРУЧЕН КАЛИФОРНИЈИ: Бивши продуцент због силовања осуђен на 23 године

Foto EPA

Vajnstin je u februaru 2020. godine u Njujorku osuđen na 23 godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja i silovanja, a u Los Anđelesu ga traže zbog optužbi za napade na pet žena u periodu od 2004. do 2013. godine, prenosi Rojters.

Optužnice u Los Anđelesu uključuju silovanje, prisilni oralni seks i druge seksualne radnje izvedene primenom sile, a ako bude proglašen krivim Vajnstin bi ostatak života mogao da provede iza rešetaka.

Vajnstin, nekada uticajni holivudski producent, uložio je žalbu na presudu i kaznu izrečene u Njujorku i poriče da je imao seksualne odnose bez saglasnosti partnera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi