UHAPŠEN ŠEF ODELJENJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE: Upali mu u vilu i ostali u šoku, čak su i vc-šolje bile pozlaćene - skandal u Rusiji (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 07. 2021. u 14:56

U RUSIJI je danas uhapšen Aleksej Safonov, šef odeljenja saobraćajne policije za teritoriju Stavropolja. To bi bilo samo još jedno u nizu hapšenja zbog korupcije da nisu objavljeni neverovatni snimci iz njegove vile. Ispostavilo se da je šef policije u isto vreme bio i šef kriminalne grupe.

УХАПШЕН ШЕФ ОДЕЉЕЊА САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Упали му у вилу и остали у шоку, чак су и вц-шоље биле позлаћене - скандал у Русији (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Sledstvennый komitet Rossiйskoй Federacii

Istražni organi su objavili video zapis iz kuće privedenog Safonova, gde se vide skupoceno ukrašene sobe, pozlaćen nameštaj (pa čak i vc šolje) velike sume novca i dva skupocena automobila na parkingu ispred vile. 

Kako su naveli istražni organi, šef policije je u isto vreme bio na čelu kriminalne grupe, čiji su članovi nekoliko godina omogućavali prevoznicima da transportuju robu mimo zakona, zbog čega su u svoje džepove stavili više od 19 miliona rubalja.

Pored Safonova uhapšeno je još šest osoba - bivši šef odeljenja Aleksandar Arzanuhin, inspektor Vitalij Melčikov i četiri civila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

MOŽE STOMAK DA ZABOLI Srbin kupio krofnu sa kremom - ostao u šoku kad ju je presekao i video šta ima u njoj (FOTO)