MEDVED POJEO TINEJDŽERA: Našli ga kako se pravi mrtav nad polupojedenim 16-godišnjakom

Novosti online

22. 06. 2021. u 17:20

SMEĐI medved napao je i pojeo 16-godišnjeg momka u jednom ruskom nacionalnom parku, dok je drugi turista izbegao njegove kanže tako što ga je ubo u vrat džepnim nožičem

МЕДВЕД ПОЈЕО ТИНЕЈЏЕРА: Нашли га како се прави мртав над полупоједеним 16-годишњаком

Foto: Printskrin Youtube/ GTRK Hakasiя

Medved se pravio da je mrtav nakon što ga je turista ubo ali je potom pronađen i odstreljen.

Kada je turista ubo medveda nožićem, njegov saputnik je otrčao u kamp i podigao uzbunu. Inspektori u Nacionalnom parku Ergaki pojurili su na lice mesta i pronašli medveda kako leži nad polupojedenim ostacima tinejdžera.

Otvorili su vatru i ranili medveda koji je potom pobegao. Sutradan ujutru su ga pronašli i ubili jer je pokušao i njih da napadne.

Stradali mladić radio je kao vodič grupi torusta kada ih je napao medved. Njega je ubio ali je drugi turista uspeo da pobegne ranivši ga prethodno nožićem.

Zvaničnici su objasnili da su medvedi u ruskom nacionalnom parku gladi zbog duge zime a da je momak stradao jer je krenuo prečicom umesto utvrđenim putevima po parku.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi