STRAŠNE OLUJE U NEMAČKOJ: U nevremenu stradala jedna osoba, dete teško povređeno

Tanjug

06. 06. 2021. u 13:21

MNOGE delove Nemačke tokom vikenda je zahvatilo nevreme s jakom kišom i grmljavinom, u kojem je jedna osoba stradala, a jedno dete je zadobilo teške povrede.

СТРАШНЕ ОЛУЈЕ У НЕМАЧКОЈ: У невремену страдала једна особа, дете тешко повређено

Foto: Tanjug/AP

U Štutgartu je stradao zaposleni na gradilištu kada je voda srušila skelu i nekoliko radnika s njom, prenosi Bild. Još troje radnika je povređeno.

U Diseldorfu je dvanaestogodišnja devojčica pala na ulicu sa bicikla nakon što ju je udario grom, a potom je na nju naleteo automobil.

Devojčica je teško povređena, a u bolnicu je smeštena i njena majka zbog šoka.

Meteorolozi su upozorili na oluje od Severnog mora do Saksonije i istočne Bavarske, a obilne kiše izazvale su poplave u pojedinim delovima Bavarske.

Na pojedinim mestima voda je nosila i automobile.

Zbog jake kiše bilo je poplavljeno i područje oko glavne železničke stanice u Štutgartu, a portparol policije izjavio je jutros da je nivo vode dostigao 30 centimetara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković