KEJT MIDLTON ODUŠEVILA PLANETU: Ispunila obećanje teško oboleloj devojčici (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 05. 2021. u 16:00

VOJVOTKINjA od Kembridža održala je obećanje devojčici koja je želela da upozna princezu obučenu u njenu omiljenu, ružičastu boju.

КЕЈТ МИДЛТОН ОДУШЕВИЛА ПЛАНЕТУ: Испунила обећање тешко оболелој девојчици (ВИДЕО)

Foto: EPA

Ona je pozvala Milu Snedon sa njenom porodicom u kraljičin zvanični dom u Edinburgu., i nosila je odeću koja odgovara petogodišnjakinji.

Mila se podvrgava hemioterapiji zbog leukemije. Prethodno je razgovarala telefonom sa vojvotkinjom, nakon što je njena fotografija izbarana za izložbu.

Mila je simbolizovala izolaciju tokom pandemije nakon što je slikana kako ljubi kuhinjski prozor, dok je njen otac stajao ispred njihove porodične kuće.  Nije mogao da rizikuje da unese koronavirus u porodičnu kuću tokom prvog zaključavanja.

Kada su se upoznale, Kejt joj je rekla - Zdravo Mila! Kako si lepa. Drago mi je da sam te upoznala.

Ona je pohvalila devojčicu koja je bila obučena od glave do pete u ružičastu boju sa odgovarajućom trakom za glavu, haljinom i cipelama.

Pohvalila je njenu haljinu, i pitala je može li da se vrti u njoj. Pohvalila je i njene cipele, prenosi BBC.

Nakon susreta sa Kejt, Mila je opisala priču koja stoji iza njene izložbene slike Hold Stil koju je snimila njena majka. Mala Mila je objasnila da je njen otac morao da se samoizoluje da bi njenu porodicu zaštitu od korona virusa, a onda se konačno vratio kući-

Gospodin Snedon se iz predostrožnosti izolovao od svoje ćerke, jer u ranom periodu pandemije nije bilo jasno kakav je efekat virus imao na decu - ali nakon sedam nedelja uspeo je da se vrati kući. Kada su Milu pitali o čemu su razgovarali ona i vojvotkinja, ona je odgovorila:

- Pa, bila sam zauzeta crtanjem slike - robota“.

Svidela joj se Kejtina ružičasta haljina, a o iskustvu je rekla:

- Bilo je tako dobro, nikada u životu nisam srela pravu princezu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!