NASTAVLJA SE POLICIJSKI ČAS: Venko Filipče najavio i strožije mere u Severnoj Makedoniji ukoliko se situacija sa koronom pogorša

Tanjug

21. 03. 2021. u 17:27

OD SUTRA će policijski čas u Severnoj Makedoniji biti nastavljen od 22 do 5.00 ujutro, ali ako se situacija pogorša, moguća su dodatna ograničenja, rekao je za TV Sitel ministar zdravlja Venko Filipče.

НАСТАВЉА СЕ ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС: Венко Филипче најавио и строжије мере у Северној Македонији уколико се ситуација са короном погорша

Arhiva

On je istakao je da je prethodni dvonedeljni policijski čas uspeo da stabilizuje situaciju, ali tačni efekti biće poznati tokom sledeće nedelje.

- Na osnovu najnovijeg broja novootkrivenih slučajeva, broja pacijenata primljenih u bolnice poslednjih dana, kao i broja slobodnih kreveta koji smo povećali upravljanjem i preraspodelom u prošlosti, stav je da od sutra i dalje će se primenjivati iste mere kao i ranije - rekao je Filipče.

Dodao je da će se o mogućim dodatnim ograničenjima razgovarati tokom nedelje na osnovu onoga što će se dešavati narednih dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest