SAŠA (45) DONEO DEVOJČICI (14) KARANFIL PA POKUŠAO DA JE SILUJE: Detalji horora u Žepču, jurila ga petorica

Novosti online

09. 03. 2021. u 11:00

SRPSKI državljanin Saša (45) uhapšen je u nedelju u gradu Žepče, u blizini Zavidovića, u Bosni i Hercegovini, zbog sumnje da je na lokalnoj autobuskoj stanici pokušao da siluje devojčicu (14), koju je na tu lokaciju namamio putem Fejsbuka!

САША (45) ДОНЕО ДЕВОЈЧИЦИ (14) КАРАНФИЛ ПА ПОКУШАО ДА ЈЕ СИЛУЈЕ: Детаљи хорора у Жепчу, јурила га петорица

Ilustracija

Kako navode lokalni mediji, osumnjičeni i tinejdžerka nedavno su se upoznali igrajući igricu na toj društvenoj mreži, nakon čega joj je Saša rekao da će doći u njen grad jer “želi da je vidi”.

– U kontaktu su par meseci, a spojilo ih je interesovanje za istu igricu na Fejsbuku. Najpre su se, kako se sumnja, dopisivali samo u toku igranja, a kasnije je Srbin počeo da joj piše i privatno. Sumnja se da joj je često govorio da će doći u naselje Begov Han, gde ona živi, i da bi voleo da ga ona sačeka kako bi se “družili”. Policija provera sadržaj poruka koje je slao devojčici – navodi izvor.

On dodaje da su se obećanja uhapšenog srpskog državljanina naposletku obistinila, jer je prekjuče otputovao u Bosnu i Hercegovinu da se vidi s devojčicom.

– U grad Žepče došao je autobusom, a devojčici je, navodno, rekao da ga sačeka na autobuskoj stanici. Budući da je stigao pre nje, Saša je seo na romantično mesto, u letnjikovcu iza obližnje stene pored koje teče široka reka. U jednoj ruci je držao kesu čipsa, a u drugoj karanfil – objašnjava naš sagovornik.

Međutim, kada je maloletnica stigla na dogovoreno mesto, Srbin ju je dočekao jednim “ćao”, a kada je sela kraj njega, navodno je počeo da je dodiruje.

– Nekoliko radnika iz obližnjih radnji videlo je čoveka zalizane kose u letnjikovcu, ali isprva niko nije obraćao pažnju na njega. Međutim, kada mu se pridružila maloletnica, vlasnik auto-otpada video je na snimku sa nadzorne kamere kako se osumnjičeni sve više približava detetu i počinje da ga dodiruje po telu, grli, ljubi… To je bio znak da treba da reaguju – priča sagovornik lokalnih medija.

Lovu na osumnjičenog, kako kaže, priključila su se petorica muškaraca iz okolnih radnji.

– Osumnjičeni je shvatio da su krenuli na njega zbog napastvovanja devojčice, pa je počeo da beži. Međutim, sustigao ga je meštanin Žepče Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog auto-otpada. Uz pomoć kolega i prijatelja, hrabri radnik je osumnjičenog vratio u letnjikovac, gde su sačekali policiju. Crveni karanfil mu je ostao u ruci – kazao je izvor medija u BiH i dodao da je Srbin priznao policiji da se s devojčicom dogovorio da se vide.

Devojčica lagala da ide u džamiju

Devojčica (14), koju je Srbin namamio na autobusku stanicu, navodno je porodici rekla da ide u džamiju. – Ona živi s majkom, bakom i dekom u kući u Begovom Hanu. Kada su je prekjuče u popodnevnim časovima pitali kuda ide, slagala je da ide u džamiju da se pomoli – navodi izvor.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024