SRPSKI ODGOVOR INCKU: Iz NSRS-a reagovali na pismo visokog predstavnika

Novosti online

03. 02. 2021. u 15:58

СРПСКИ ОДГОВОР ИНЦКУ: Из НСРС-а реаговали на писмо високог представника

Foto: Printscreen/Jutjub/Al Jazeera Balkans

RUKOVODSTVO i šefovi klubova poslanika u aktuelnom sazivu Narodne skupštine Republike Srpske izjasniće se o pismu visokog predstavnika Valentina Incka u kome se traži vraćanje povelja od određenih pojedinaca, koje im je, 24. oktobra 2016. godine, dodelio Organizacioni odbor za obeležavanje 25 godina rada Skupštine.

Kabinet predsednika Narodne skupštine Republike Srpske primio je danas ovo pismo.

U pisanoj izjavi predsednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića se ističe da je reč o poveljama dodeljenim pojedincima, institucijama i međunardnim organizacijama zaslužnim za rad Narodne skupštine.

- Navedene povelje dodelio je Organizacioni odbor za obeležavanje 25. godišnjice postojanja i rada Narodne skupštine, kao ad hoc telo, koje su činili svi dosadašnji predsednici Skupštine, rukovodstvo njenog devetog saziva i šefovi klubova poslanika tog saziva - navodi se u izjavi Čubrilovića.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

alex roth

03.02.2021. 18:52

inck ne treba da bulazni neodgovorne gluposti u vezi srpskog narodnog opstanka nego da procita proteklu istoriju srpskog naroda i balkanskih zemalja o cemu on nema nikakvog pojma ili iz bezobrazluka radi samo po naredjenju nje govih gazdi odakle prima suvise novca za besramnu poslusnost.