MARINA JE VRIŠTALA, KOMŠIJA JE NAŠAO U LOKVI KRVI: Porodični masakr u Sloveniji, građanin BiH osumnjičen da je ubio svoju ženu

Novosti online

02. 02. 2021. u 17:49

U NEDELjU prepodne, oko 11 sati, u Sistematičkoj ulici u Kamniku u Sloveniji, ubijena je 34-godišnjakinja Marina I.

МАРИНА ЈЕ ВРИШТАЛА, КОМШИЈА ЈЕ НАШАО У ЛОКВИ КРВИ: Породични масакр у Словенији, грађанин БиХ осумњичен да је убио своју жену

Foto: Fejsbuk

Ženu je na smrt izbo njen 35-godišnji suprug Goran I., državljanin BiH, s kojim je bila u brakorazvodnom postupku, pišu slovenski mediji. Supružnici zajedno imaju dve male devojčice, koje je odmah nakon ubistva preuzeo Centar za socijalnu službu.

Policija je već ranije imala problema s 35-godišnjim napadačem te su bili upoznati s porodičnim nasiljem.

– Već smo ranije imali razne prijave porodičnog nasilja u ovoj porodici te je napadač više puta bio kažnjavan – izvestila je policijska inspektorka Aleksandra Golec.

Komšija pronašao Marinu na podu

Ceo napad čuo je prvi komšija preminule Marine koji je mislio da se supružnici opet svađaju.

– Bio sam u kuhinji kad sam čuo da neko viče iz susednog stana. Čuo sam lupanje vrata, plakanje i odjednom jedan vrisak. Tada sam shvatio da nešto nije u redu i krenuo prema Marininom stanu, no već je bilo prekasno. Marina je ležala na podu i krvi je bio posvuda. Odmah sam pozvao policiju – rekao je prvi komšija.

Susedi su potvrdili da nikad nisu imali problema s preminulom niti s njenom decom koja su, kako kažu, bila pristojna i lepo odgojena te dodali kako supružnici već duže vreme nisu živeli zajedno te da su bili u brakorazvodnom postupku.

Ubrzo nakon ubistva, na mesto zločina došle su sve raspoložive službe koje su odmah započele s detaljnim istraživanjem.

Kako je izvestio Policijski odsek Ljubljane, 35-godišnji osumnjičeni došao je u suprugin stan i prerezao joj nožem vrat, nakon čega je umrla na mestu događaja.

Osumnjičeni je potom pokušao da pobegne sa mesta zločina, no zahvaljujući dobroj reakciji lokalne policije, 35-godišnjak je ubrzo uhapšen.

Policija nastavlja s istragom, a sumnja se da je motiv jučerašnjeg napada bila svađa zbog razvoda koji osumnjičeni nije odobravao, prenosi kamnik.info

(Repbublika.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda