"VIDELI SMO METKE!" Najbolji prijatelj izrešetanog biznismena u Vodicama otkrio šta bi mogao da bude motiv ubistva

Novosti online

30. 01. 2021. u 16:36

PREDUZETNIK čije je ubistvo u Vodicama ranije danas šokiralo hrvatsku javnost, zapošljavao je oko stotinjak ljudi, kažu njegovi prijatelji.

ВИДЕЛИ СМО МЕТКЕ! Најбољи пријатељ изрешетаног бизнисмена у Водицама открио шта би могао да буде мотив убиства

Foto: Printskrin Večernji

Najbolji prijatelj i rođak Tedija Slamića, preduzetnika čije je beživotno telo pronađeno u automobilu uz put, kaže da je moguće da je reč o ubistvu zbog dugova.

- Videli smo metke. Čuli smo pucnjavu. Šokirali smo se kad smo videli što se dogodilo i da je ubijen čovek koji je zapošljavao stotinjak ljudi. Navodno je u Šibeniku ubijeno još troje ljudi. Ukupno četvrto. I svi su poslovno povezani s ubijenim kao i onaj za kojeg smo čuli da je ubica. Ako je to tačno, mogu vam reći da je to bilo tvrdnji da je ubica dugovao ubijenom, mom prijatelju, i da je moguće da je reč o ubistvu zbog dugova. Čuli smo da se ubio i ubica, ali i da je ubio još troje ljudi, među kojima i jednu ženu. Povezuje se priča o sporu oko nekog skladišta - rekli su prijatelji ubijenog.

Poznati preduzetnik ubijen je danas nešto pre 13 sati. Policijska uprava šibensko-kninska primila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama u vozilu pored puta pronađen mrtav muškarac, podseća “Večernji list”. Kasnije su pronađena još tri tela.

(Večernji)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)