DRAGANA SE PORODILA USRED RAZORNOG ZEMLJOTRESA: Otkačili su mi infuziju i počeli da beže (VIDEO)

Novosti online

30. 12. 2020. u 18:36

DOK je razoran potres od 6,2 po Rihteru tresao Sisak, Petrinju i okolna sela, Dragana Dovranić (32) je rodila zdravog dečaka. Suprug Dean (34) s troje njihove dece od 13, 11 i šest godina bio je u Posavskim Bregima u porodičnoj kući.

ДРАГАНА СЕ ПОРОДИЛА УСРЕД РАЗОРНОГ ЗЕМЉОТРЕСА: Откачили су ми инфузију и почели да беже (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Suprugu sam u 9.30 odvezao u sisačku bolnicu na CTG. Kako je bila u terminu ostavili su ju u bolnici. Ja sam se zbog dece vratio u Posavske Brege - kaže za portal 24sata.hr Dean.

U trenutku kad se Dragana počela porađati, tlo se počelo tresti i telefonske linije su se prekinule.

- Moja deca se još boje, tlo i dalje podrhtava, sede u jaknama i jako su uplašeni. Kada je zatreslo istrčali smo u dvorište, pokušavao sam da pozovem suprugu, nisammogao a dobijem ni dežurne službe ni sisačku bolnicu. Bio sam izvan sebe od straha i brige. Nakon tri sata su mi javili iz bolnice da dođem po suprugu i tek rođenog sina Dorijana - ispričao je Dean.

Dorijan je pri rođenju težio 3.800 grama i bio dugačak 52 centimetara, sada je s porodicom, braćom i sestrama u Posavskim Bregima.

- Bila sam šokirana, ali dobro - kaže majka Dragana. Kako kaže, stavili su joj infuziju, a nakon toga cela zgrada je počela da se trese. Odvezali su je i počeli bežati.

Prvo su je smestili u kontejner pokraj bolnice, a kada je bilo vreme da mali Dorijan dođe na svet, rodila ga je u prizemlju sisačke bolnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna