PRE POLA GODINE JE KUPIO KUĆU, A SADA JE MRTAV: Zamenica gradonačelnika Gline nije krila suze zbog poginulog mladića iz Majskih Poljana

Novosti online

30. 12. 2020. u 00:01

ZAMENICA gradonačelnika Gline Branka Bakšić Mitić nije mogla suspregnuti suze dok je opisivala situaciju u kojoj se našao njen grad. U mestu Majske Poljane pored Gline poginulo je pet ljudi, među njima otac i sin, te još tri osobe.

ПРЕ ПОЛА ГОДИНЕ ЈЕ КУПИО КУЋУ, А САДА ЈЕ МРТАВ: Заменица градоначелника Глине није крила сузе због погинулог младића из Мајских Пољана

Foto: Jutjub

- U 90 posto kuća se ne može biti, jednostavno su se srušile do temelja. Nemamo struje, podižu se šatori, nemamo ćebad, nemamo grejalice i još izvlačimo ljude iz ruševina - rekla je. 

Kroz suze je govorila o mladiću koji je poginuo. 

- Taj dečko od 20 godina je pre pola godine kupio kuću, otplaćivao je kredit, mi smo mu pomogli i sad ga više nema - rekla je dogradonačelnica i dodala kako se baš tad našla u Majskim Poljanama. 

- Bila sam s gospodinom Fredom Matićem, on je došao deliti poklone, pred nama se srušila trafostanica, srušile su se bandere, jedna kuća nam se pred očima srušila. Jedna baka je uspela izaći iz kuće - da nije, bila bi mrtva - kaže.

Uputila je i apel vladi. 

- Očekujemo pomoć - novčanu, hranu, kontejnere - ljudi nemaju gde biti - zaključila je. 

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)