ANTIGEJ BORAC NA GEJ - ORGIJAMA: Mađarski političar uhvaćen u deliktu - podneo ostavku

G. ČVOROVIĆ-Od stalnog dopisnika Brisel

03. 12. 2020. u 07:40

KADA je banula racija, sada već bivši poslanik Evropskog parlamenta Mađar Jožef Sajer (59) spas sa gej-orgija u jednom klubu u Briselu pokušao je da nađe begom kroz prozor i spuštanjem sa prvog sprata niz oluk. Nije uspeo, uhvatila ga je policija.

АНТИГЕЈ БОРАЦ НА ГЕЈ - ОРГИЈАМА: Мађарски политичар ухваћен у деликту - поднео оставку

Foto AP

Snage reda su na licu mesta, u petak, u strogom centru Brisela, zatekle 25 potpuno nagih muškaraca u punoj "akciji". Sve to na samo nekoliko koraka od centralnog policijskog komesarijata. Snage reda su intervenisale posle prijave komšija uznemirenih bukom. Među zatečenima bio je i Sajer.

Posle kršenja karantina zbog korone i učešća na orgijama, poslanik Orbanove stranke "Fides" se istog trenutka, hvatajući se za slamku spasa, pozvao na poslanički imunitet.

Kazna

Izvinio se i svojoj porodici. Poručio je da je spreman da plati kaznu predviđenu u takvim slučajevima. Ona, inače, iznosi 250 evra.

Belgijske vlasti, međutim, zbog ogromnog broja prisutnih diplomata na svom tlu, nisu bili popustljive prema koru, inače bi polovini stanovnika Brisela morali da gledaju kroz prste. Zato im, između ostalog, naplaćuju, čak, i kazne za pogrešno parkiranje, što nije praksa u mnogim drugim delovima sveta. Evroposlanik Sajer, uhvaćen na delu u ovako velikom prekršaju, zato nije imao čemu da se nada. Da nevolja bude veća, kod njega je pronađena pilula ekstazija!

Ova afera izazvala je mnogo bure u mađarskim i briselskim političkim krugovima. Kako i ne bi, kada su prisutni svi "začini" za to: seks, droga, karantin, homoseksualci, diplomate. Sam Sajer je ekspresno, još u nedelju, podneo ostavku na mesto poslanika u Evropskom parlamentu i poručio da se u potpunosti povlači iz političkog života. Mediji se pomno bave i ličnošću Sajera, za koga se ističe da je "ultrakonzervativac", jedan od osnivačkih članova "Fidesa" koji se, iako je uhvaćen na gej-partiju, u svom bavljenju politikom odlučno protivio pravima LGBT populacije! Ističe se da se zahvaljujući Sajeru u Ustavu njegove zemlje nalazi rečenica da će "Mađarska štititi instituciju braka kao veze muškarca i žene." Sajer se, inače, smatra tvorcem nove mađarske zakonske politike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO JE PRIPREMA ZA DRŽAVNI UDAR: Milanović -  Gotovo je, ne mogu ništa