BANKE ZATVARAJU EKSPOZITURE: Klijenti se preusmeravaju na druge ekspoziture

Tanjug

04. 11. 2020. u 15:40

ONO što se moglo očekivati počelo je da se događa - banke u BiH su počele da zatvaraju poslovnice, piše portal Indikator.

БАНКЕ ЗАТВАРАЈУ ЕКСПОЗИТУРЕ: Клијенти се преусмеравају на друге експозитуре

Foto I.Marinković

Restrukturiranju poslovanja, koje su prvih dana novembra mogli da osete klijenti, pribegla je Adiko banka d.d. Sarajevo, koja je, kako se navodi, zatvorila dve ekspoziture u Sarajevu - na Otoci i na Dobrinji.

Poslovnice su, u šta se novinar Indikatora lično uverio, zatvorene zbog, kako je objašnjeno, optimizacije poslovanja, a klijenti se preusmeravaju na druge ekspoziture te banke na Ilidži i u Pofalićima, i preporučuje im se da koriste digitalne kanale banke.

Na mogući ovakav razvoj ukazala je i direktorka Adiko banke Sanela Pašić na jednom nedavnom događaju, navodeći da su "banke generalno na početku novog poglavlja u kojem će ozbiljnije razmišljati kako pametnije i optimalnije da troše kapital".

Osim Adiko banke, i klijenti Unikredit banke su naiši na zatvorena vrata dve poslovnice u Sarajevu, a razlog je, kako se navodi, oprez zbog zdravstvenih mera, dodaje se u tekstu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!