MALTRETIRAO DEVOJKU, ONA SKOČILA KROZ PROZOR: Užas u Peščenici, žrtva pretrpela teške povrede

Novosti online

22. 09. 2020. u 09:38

МАЛТРЕТИРАО ДЕВОЈКУ, ОНА СКОЧИЛА КРОЗ ПРОЗОР: Ужас у Пешченици, жртва претрпела тешке повреде

Foto: Depositphotos

NAKON što je u stanu na zagrebačkoj Peščenici bila zatočena i maltretirana ceo jedan dan, devojka je sebi spasla život skokom kroz prozor i u padu zadobila teške povrede.

Zbog protivpravnog oduzimanja slobode, policija je lisice na ruke stavila 43-godišnjem muškarcu koji je ispitan u prostorijama Opštinskog državnog tužilaštva u Zagrebu. Tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu, a sudija istrage Županijskog suda u Zagrebu mu je odredio jednomesečni pritvor kako ne bi uticao na svedoke i ponovio krivično delo.

Prema onome što je poznato, 43-godišnji nasilnik je od 15. do 16. septembra u stanu u kom je živeo s devojkom "uzeo" stvar u svoje ruke. Nakon što je vrata zaključao i ključ sakrio, prema devojci je bio fizički nasilan. Ujedno ju je i ponižavao vređajući je pogrdnim rečima, a u jednom trenutku joj je uzeo i mobilni telefon kako ne bi mogla potražiti pomoć.

Uprkos strahu od nasilnika prestravljena žena je pokazala retko viđenu hrabrost jer je, videvši da teroru nema kraja, potražila spas skočivši kroz prozor. Povrede koje je zadobila u padu lekari u bolnici su okarakterisali kao teške.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)