U SARAJEVU UBIJEN MUŠKARAC, RANjENA NjEGOVA SUPRUGA: Pokušavao da razdvoji učesnike tuče, pa izboden nožem

Tanjug

13. 08. 2020. u 08:48

У САРАЈЕВУ УБИЈЕН МУШКАРАЦ, РАЊЕНА ЊЕГОВА СУПРУГА: Покушавао да раздвоји учеснике туче, па избоден ножем

Foto: Arhiva VN

U SARAJEVU se sinoć, pola sata pre ponoći, desilo ubistvo i ranjavanje, zbog čega su uhapšene tri osobe, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Predstavnik policije Kantona Sarajevo izjavio je za portal klix.ba da je policija dobila dojavu da je u sarajevskom naselju Ahatovići došlo do tuče između više osoba.

Policija je po dolasku na mesto događaja konstatovala da je jedna osoba zadobila smrtonosne povrede nožem, a da je jedna osoba lakše povređena, takođe nožem.

Kako portal saznaje, muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu učestvovali u tuči.

Prema nezvaničnim informacijama, u naselju je došlo do porodične svađe, nakon čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca.

Ubrzo nakon toga u dvorište stradalog stigli su i ostali akteri svađe, nakon čega je došlo do guranja, a ubijeni muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem pokušavajući da razdvoji osobe koje su se tukle. Njegova supruga je zadobila ubodnu ranu u leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

maniks

13.08.2020. 13:57

Pre neki dan slicno i u Srbiji . Naravoucenije kad vidis da se neko tuce - produzi dalje , pogled pravo ni levo ni desno jer mozes biti svedok nemilih dogadjaja. Na zalost tako je , ko kod pokusa da razdvoji aktere najgore prodje ni kriv ni duzan a ima je dobru nameru.