MIGRANTI UHAPŠENI ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Umalo zaklali čoveka (32) na Ilidži

Novosti online

12. 08. 2020. u 13:39

Pripadnici MUP Kantona Sarajevo uhapsili su dvadesetšestogodišnjeg Libijca i dvadesetogodišnjeg Palestinca zbog nanošenja povreda nožem opasnih po život državljaninu Maroka (32) u sarajevskom naselju Ilidža.

МИГРАНТИ УХАПШЕНИ ЗБОГ ПОКУШАЈА УБИСТВА: Умало заклали човека (32) на Илиџи

Ilustracija - Foto: D. Pozderović

O fizičkom sukobu tri lica afro-azijskog porekla u Ulici Harisa Merzića policija je obaveštena juče u 14.30 časova, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Dolaskom na mesto događaja policijski službenici su zatekli lice M.A. sa povredom grudnog koša, koje je prevezeno u Kliničko-univerzitetski centar Sarajevo gde su mu konstatovane teške povrede opasne po život.

Na licu mesta zatačeni su lica čiji su inicijali I.K. iz Libije i Palestinac A.O. koji su uhapšeni zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo ubistvo u pokušaju.

O događaju je obavešten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Policija nastavlja rad na dokumentovanju ovog krivičnog dela, dodaje se u saopštenju.

(Srna)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)