POSLE potresnog govora sa govornice hrvatskog Sabora Anje Šimprage, poslanica SDS S koja je ispričala svoje sećanje na akciju "Oluja" kada je kao osmogodišnja devojčica s porodicom izbegla u Srbiju usledio je skandalozni napad na nju.

Komentari (15)

maniks

31.07.2020. 21:55

Ova deformisana hrvatica i sama zna da tacno mnogo bolje zvuci nego tocno i da je neuporedivo bolje reci 4 avgust nego 4 klizovoz. To sto su hrvati polupismeni bili i ostali jer znaju samo latinicu , a cirilicu ne mogu nauciti jos za 100 godina jer nisu na tom stepenu civilizacije a da pisu trebace im jos 100 godina. Dobro ih poznajem od 10 hrvata svih deset nezna cirilicu a da pisu to je misaona imenica.

ilija

31.07.2020. 22:21

Eto vidite sta se desava u Demokratskoj Hrvatskoj,da jedna Nekulturna, i neodgojena,nazovi Advokatica,ona kaze,pljuje i ispravlja jednu mladu zenu koja je dozivela Strahote,dok je ova Tracara bila u Njemackoj i cekala sta ce biti.Od takvih ,ce Srbi uvek biti krivi, za sve njihove neuspehe neznanja i ostalo . Sacuvaj me Boze od ove Bolesne Tracare.

Leka

31.07.2020. 23:12

Ova zadrta Hrvatica je najbolji dokaz zašto Borisu Miloševiću nije mesto na proslavi Oluje. Hrvati jednostavno mrze sve što je srpsko. Ima onaj čuveni natpis iznad ulaza u katedralu u Magdeburgu koji najbolje objašnjava zašto je to tako. Koga interesuje, neka progugla.

Idi Begaj

31.07.2020. 23:36

Svakom normalnom Hrvatu je jasno da je ovo u najmanju ruku degutantno. Ako je intelektualac onda ga je sramota za nju i doživeo je tranfer blama,vrv i veći deo njene porodice pošto je nivo previše nizak. Negde do max. 4 razreda osnovne. Petaci već ne bi hteli da imaju nešto sa dotičnom.

Silobrčić

01.08.2020. 02:48

Sad bi neko mogao ovoj revnosnoj cuvarki jezika da kaze da je u pravu i da zato treba da ucuti jer su osim te dve hrvatske reci sve ostale koje ona sama koristi srpske. Neka pita Vuka i Djuru Danicica.

Boris

01.08.2020. 05:55

Da je rekla ono sto je trebala reci to jest pravu istinu pa neka je napadaju no ona je svojim govoro isla niz dlaku sto bi rekao nas narod ustasama zato je i dobila aplauz ona i pupovac predstavljaju sami sebe nikako Srbe

Jeff

01.08.2020. 17:14

Napad na gospodju Simpragu je totalno neprimjeren. S druge strane treba ocuvati stara imena mjeseci. Recimo u Srbiji (a i Rusiji) u srednjom vijeku prvi mjesec je bio "secen", cetvriti mjesec je bio "traven" koji su jos uvijek u upotrebi u Hrvatskoj (sijecanj i travanj). Nije mi bas jasno zasto i kada se preslo na Januar i April - naravno utjecaj zapada.

Ivan Markov

03.08.2020. 11:38

Sram da je bude na sta se ona okacila na pravopis. Kad bude znala, da je zastupnica Srpskog nacionalnog dijela onda ima pravo da se izrazava u Srpskom pravopisu. Sram da te bude sta ti ismijavas muke nekoga. Sram. Bez cenzure molim neka ju je kaznio i ovo je tipican nacin nacionalistickog sirenja mrznje.