LOPATOM NA TURISTU: Vlasnik apartmana na ostrvu Rab nasrnuo na stranca

Tanjug

21. 07. 2020. u 07:33

NEKOLIKO metara od peščane plaže Pudarice na ostrvu Rab vlasnik obližnjeg apartmana očigledno je prisvojio deo obale i mora - kupio je megafon kako bi vikao na ljude koji mu smetaju, a u ponedeljak je na jednog turistu nasrnuo lopatom.

ЛОПАТОМ НА ТУРИСТУ: Власник апартмана на острву Раб насрнуо на странца

Foto: Ilustracija

- Svaki put kad se neko, makar čamcem približi toj plaži, on počne da viče, psuje i tera ljude. Sad je uzeo i lopatu i njom nasrnuo na turistu, vređao ga - rekla je žena koja je još prošle godine na istoj, inače gradskoj plaži, primetila kako taj vlasnik aparmana viče na turiste, piše portal 24sata.hr.

Ona je ispričala da je taj vlasnik apartmana i prošle godine imao goste nudiste, pa je terao druge ljude, iako plaža nije označena kao nudistička.

- Čini mi se da je turista bio stranac, samo se kupao, nije ni znao šta se događa- rekla je žena.

Kako se čuje na snimku, on je turisti psovao "mater zaraženu" i govorio mu da je plaža privatna.

Policija je obaveštena o događaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)