ODLUČENO NA DANAŠNJOJ SEDNICI: Milošević potpresednik Hrvatske vlade

J. Kerble

13. 07. 2020. u 15:23

PREDSEDNIK Srpskog narodnog veća Boris Milošević biće potpredsednik hrvatske vlade, odlučeno je na današnjoj sednici SDSS-a.

ОДЛУЧЕНО НА ДАНАШЊОЈ СЕДНИЦИ: Милошевић потпреседник Хрватске владе

Foto: Fejsbuk

Predsednik stranke Milorad Pupovac kratko je obavestio novinare o odluci stranačkog tela, a nezvanično se saznaje da se razgivaralo o još nekim imenima.

Prevladao je stav da predstavnici manjina treba da imaju politički značajnu ličnost u novoj vladi Andreja Plenkovića, a budući potpredsednik osim manjinskih pitanja baviće se i poštovanjem ljudskih prava.

Ovo nije prvi puta da Srbi u Hrvatskoj imaju svog predstavnika u hrvatskoj vladi, jer je u mandatu Ive Sanadera i Jadranke Kosor potpredsednik vlade bio Slobodan Uzelac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost