ŽENA UBIJENA TOKOM PROVALE U STAN: Otkriveni detalji stravičnog zločina u Zagrebu

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

05. 04. 2024. u 20:23

U STANU na Trešnjevci, danas, oko 8.20 sati je pronađeno je telo ženske osobe.

ЖЕНА УБИЈЕНА ТОКОМ ПРОВАЛЕ У СТАН: Откривени детаљи стравичног злочина у Загребу

Foto AP

Smrt je kako je utvrđeno bila nasilna i posledica krivičnog dela, saopštila je hrvatska policija.

Podsetimo, policija je, kako je nezvanično saznao Jutarnji list, jutros primila poziv muškarca koji je rekao da mu je "Neko ubio mamu." List navodi da je ubica sa više uboda oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, usmrtio ženu. Dodaje da se jutros na vratima njenog stana pojavio muškarac kog su dočekali očigledni znaci provale.

U toku je uviđaj posle kog će biti poznato više detalja. HRT neslužbeno saznaje da se radi o provali koja se dogodila ili tokom noći, a koja se završila ubistvom ženu.

"Županijsko državno tužilaštvo koje je preuzelo slučaj saopštilo prikupljanja sve dokaze kako bi rasvetlili ovaj zločin", rekla je Albina Tisanić, zamenica ŽDO Zagreb.

 

UBIJENA JOŠ JEDNA ŽENA U ZAGREBU

Podsetimo, jutros se već dogodilo ubistvo žene u Zagrebu. Muž je u stanu ubio suprugu. Jutros se u Livadićevoj ulici kod Kvatrića oko 7:20 začuo ženski vrisak, a na lice mesta ubrzo su došli specijalci i hitna. Dio Livadićeve ulice kod Kvatrića bio je blokiran, a policija nije propuštala vozila ni pešake.

Muškarac je ispalio hitac iz vatrenog oružja koji je teško povredio ženu koja je preminula u bolnici. Istraga će da utvrdi pojedinosti ovog događaja. On je uhapšen na licu mesta.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave