NESVAKIDAŠNJA PORODIČNA SVAĐA: Otac i sin se posvađali ko će gde spavati, pa jedan drugom zapalili krevete

Novosti online

29. 02. 2024. u 16:27

OTAC i sin posvađali su se zbog korišćenja zajedničke imovine u kući, pa su napravili neverovatnu glupost, javlja Danica.hr.

НЕСВАКИДАШЊА ПОРОДИЧНА СВАЂА: Отац и син се посвађали ко ће где спавати, па један другом запалили кревете

Foto: Printskrin/Jutjub/Hrvatska vatrogasna zajednica

Prema ovonedeljnoj presudi, oni su u decembru uoči katoličkog Božića na širem području Siska oko 20 sati izvršili nasilje u porodici. Prvo su se verbalno sukobili zbog korišćenja imovine u kući, a potom su s reči prešli na dela.

Čini se da se nikako nisu mogli dogovoriti ko će spavati na kom ležaju u kući, pa je na kraju sve završilo prilično vatreno.

- Nakon verbalne svađe, 49-godišnji otac je 27-godišnjem sinu iz porodične kuće izbacio krevet u dvorište, te ga zapalio.

Nakon toga, sin je iz kuće izneo ugaonu garnituru i bacio je na vatru gde je već goreo njegov krevet, kojom prilikom su oba kreveta u potpunosti izgorela - navela je sudija u presudi.

Otac i sin proglašeni su krivima za porodično nasilje i kažnjeni sa pet dana uslovnog zatvora. Presuda je nepravosnažna.

BONUS VIDEO: Hiljade budističkih monaha u slavlju punog meseca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!