RAZNEĆU TE, NEĆEŠ SINOVE VIDETI: Supruzi pretio masakrom u Gradačcu

Novosti online

16. 01. 2024. u 07:59

OKRUŽNO javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnelo je optužnicu protiv četrdesetdvogodišnjeg B. C. iz Pala, zbog optužbi za porodično nasilje nad svojom suprugom.

РАЗНЕЋУ ТЕ, НЕЋЕШ СИНОВЕ ВИДЕТИ: Супрузи претио масакром у Градачцу

Foto: Printscreen

Prema navodima tužilaštva, B. C. je optužen za pretnje smrću i grubo vređanje svoje supruge, a takođe se suočava sa optužbama za posedovanje dve bombe.

Tužilaštvo je navelo da se incident dogodio u septembru prethodne godine, kada je B. C., u stanju alkoholisanosti, tokom nekoliko sati vršio nasilje nad suprugom, čime je ozbiljno ugrozio njen mir i bezbednost.

U optužnici se navodi da je, u njihovom stanu, pretio supruzi da će je ubiti, kao i „da će ubiti još 10 ljudi, a da je ona jedanaesta”.

- Žrtvu je psovao, pretio joj i vređao je rečima „hoću da te j... kučko, silovaću te po treći put, razneću te, nećeš sinove videti. Hoćeš li sada da te snimim, kao što je bilo u Gradačcu” - navodi se u optužnici.

Drugom tačkom optužnice B. C. se tereti da je u džepu jakne, pronađene u stanu i u automobilu „golf 4”, držao ručnu bombu M-75 i ručnu bombu M-52, čije držanje građanima nije dozvoljeno.

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA - Stan u kojem je pronađen ubijeni muškarac u Novom Sadu

(24 sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave