BIZARAN SLUČAJ U KOMŠILUKU: Majka i njenih sedmoro dece se okupali sredstvom za čišćenje parazita sa životinja, svi završili u bolnici

Novosti online

05. 01. 2024. u 17:29

MAJKA i njeno sedmoro dece dovezeni su u teškom stanju u Urgentni centar u Rumuniji jer su se prali sredstvom koje se koristi za veterinarsku upotrebu.

БИЗАРАН СЛУЧАЈ У КОМШИЛУКУ: Мајка и њених седморо деце се окупали средством за чишћење паразита са животиња, сви завршили у болници

Foto: Jutjub/B1

Na glavi i koži pacijenata primećeno je da su koristili proizvode za čišćenje parazita kod ovaca.

- U Ugrentni centar Okružne bolnice Satu Mare danas je, 5. januara, došla majka sa sedmoro dece sa sela, opijena supstancom za veterinarsku upotrebu. Nakon pregleda, 37-godišnja majka i dečak (11) primljeni su na Odeljenje intezivne nege, dvoje dece od 9 i 15 godina je primljeno na Odeljenje pedijatrije, a četvoro dece od 5, 7 i dvoje blizanaca (3) prebačeni su na pedijatriju Kluž Napoka - saopšteno je iz bolnice.

Lekari trenutno prate stanje pacijenata, prenosi Observator.

Podsetimo, krajem decembra je devojčica sa svojom braćom i sestrama dovezena u bolnicu nakon što im je žena, navodno njihovo baka, uklanjala vaške sredstvom za uništavanje parazita kod ovaca.

BONUS VIDEO: ADRENALINSKA VEVERICA: Drži se za grane dok oluja besni Krimskim poluostrvom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)