BEBI SE BAŠ ŽURILO: Nesvakidašnja scena na nebu iznad Hrvatske, žena se porodila pet minuta pre sletanja

Novosti online

04. 09. 2023. u 20:05

JEDNA beba odlučila je da dođe na svet u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tokom leta od Raba do Rijeke, prenose mediji. Hitna pomoć stacionirana na ostrvu Krk primila je poziv 4. septembra oko ponoći, a trudnica se i pored velike brzine dežurnih lekara ipak porodila dok je helikopter bio u vazduhu.

БЕБИ СЕ БАШ ЖУРИЛО: Несвакидашња сцена на небу изнад Хрватске, жена се породила пет минута пре слетања

Foto: Shuterrstock

Samo pet minuta pre nego što je helikopter sleteo na rečni heliodrom "Delta", rodila se devojčica. Ceo porođaj vodio je medicinski tim HV, dok je o porođajnom iskustvu pričala kapetan aviona, Danijela Vrhovski.

Sve prošlo u najboljem redu

- Ovo je zaista bilo posebno iskustvo. Majka je bila u dobrom opštem stanju i sve je prošlo dobro. Uprkos izazovnim uslovima zbog buke i skučenog prostora u helikopteru, porođaj je protekao uspešno - rekla je ona.

"Ovo je poseban doživljaj"

- Bio je to zaista poseban doživljaj i osećaj za ceo tim Hrvatske vojske, kada je beba zaplakala svi smo bili srećni i uzbuđeni - rekla je ona, dok su majka i beba zbrinute u bolnici u Rijeci.

(Večernji.hr)

BONUS VIDEO: KINESKINjA OSVOJILA INTERNET: Devojčica od 5 godina izvodi akrobacije na motoru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu