"BIO JE JAKO, JAKO PIJAN": Profesor napravio haos na maturskoj proslavi u LJubljani

Novosti online

23. 04. 2023. u 00:12

NA maturskom plesu Gimnazije Bežigrad u Ljubljani, jedan od profesora uhvaćen je kako šmrče kokain u toaletu. Svojim neprimerenim ponašanjem pokvario je to veče mnogim učenicima.

БИО ЈЕ ЈАКО, ЈАКО ПИЈАН: Професор направио хаос на матурској прослави у Љубљани

Foto: Free Images Pixabay

U redakciju slovenskog medija stigli su navodi kako je profesor, pijan i nadrogiran, pao na plesnom podijumu, pišu Slovenske novice.

- Priča je još kompleksnija i nismo sve snimili. Dogodilo se još mnogo toga... - stoji u poruci.

Takođe, u drugoj anonimnoj dojavi stigla je informacija da je profesor maltretirao učenice i tukao se dok ga krvavog nisu izvukli napolje. Profesor je četvrti dan nakon incidenta dao otkaz, a direktorka Alenka Budihna potvrdila je da su optužbe tačne.

- Imali smo matursko u petak, a onda sam u ponedeljak počela da dobijam obaveštenja i izjave. To su mi rekli učenici četvrtog razreda koji su taj dan imali nastavu s učenicima. Odmah sam pozvala radnika na razgovor, iznela mu kakva je  situacija i već u utorak je prestao s nastavom - rekla je.

Direktorka škole je iz više izvora saznala za optužbe za napad, korišćenje kokaina i da je bio "jako, jako pijan".

Dodaje, međutim, da se incidenti nisu dogodili na službenom delu maturske večeri, nego na zabavi namenjenoj samo učenicima. Profesor je u Gimnaziji Bežigrad radio od oktobra prošle godine.

Prema rečima direktorke, sve do maturskog plesa nije ukazivao ni na ništa što bi moglo dovesti do tako ekscesnog ponašanja, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO: HILjADE FRANCUZA NA ULICAMA I TRGOVIMA: Protesti u Parizu protiv reforme penzionog sistema

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a