PALE SVEĆE I TRAŽE PRAVDU: Građani Mostara okupili se u znak žalosti zbog nastradalih članova porodice Krstić (VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2022. u 23:40

STOTINE građana Mostara večeras se okupilo na trgu ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače kako bi zapalili sveće za tročlanu porodicu Krstić koja je u subotu stradalA u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Mostara.

ПАЛЕ СВЕЋЕ И ТРАЖЕ ПРАВДУ: Грађани Мостара окупили се у знак жалости због настрадалих чланова породице Крстић (ВИДЕО)

Foto: TViter printksirn

Paljenje sveća organizovano je putem Fejsbuk grupe ”Pravda za porodicu Krstić” u kojoj građani traže da se krivci za ovu tragediju privedu pravdi.

U nesreći je poginula tročlana porodica Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) i njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila povrede opasne po život i na lečenju je u SKB Mostar.

Tročlana porodica Krstić je danas ispraćena uz more prolivenih suza i izrečenih molitvi sahranjena u rimokatoličkom groblju u mostarskom naselju Ortiješ. Zbog tragične smrti mostarske porodice gradonačelnik Mostara Maro Kordić je proglasio Dan žalosti u tom gradu.

Prema nezvaničnim informacija tragično stradala mostarska porodica Krstić je žrtva trke i nesavesne vožnje druga dva automobila na putu, BMV i "mercedesa". Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMV Mate Primorac, koji je danas sahranjen u Čitluku.

U nesreći su učestovala četiri vozila, a četiri su osobe smrtno stradale i još četiri teško povređene.

(Kliks.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna